Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
עמדות ודוכני מזון
אטרקציות דקורטיביות

נגנים והרכבים מוסיקליים


עמדות ותאי צילום


אטרקציות לקבלת הפנים
אטרקציות לחופה ולסלואו
אטרקציות לרחבת הריקודים
כניסות לבר ולבת מצווה

starfish-183313_1920
קייטרינג לחתונה

קרדיט תמונה: Foodimentary

חתונות 2016: הגשה או בופה?

אתם נמצאים בעיצומן של ההכנות לחתונה והדבר הכי חשוב לכם הוא שהאורחים יהיו מרוצים מהתוצאות, ולכן רב הזוגות משתדלים לדאוג גם לפרטים הקטנים בעת ההכנות לאירוע. אחת השאלות החוזרות על עצמן באופן קבוע היא כיצד תתבצע ההגשה באירוע? ובכן… הדעות חלוקות מאוד בנושא ולכן אנו נשתדל להציג את היתרונות והחסרונות של כל אחת משיטות ההגשה.

יום שבת, 29 באוגוסט 2015, 03:12

היתרונות שבאירוע הגשה

היתרון הבולט באירוע הגשה הוא עצם העובדה שהאורח מקבל שירות אישי עד לשולחן, המנה מגיעה מעוצבת ומעוררת תיאבון לאורחים. אין ספק שאנשים ובמיוחד ישראלים, אוהבים שחוסכים מהם התרוצצויות מיותרת. חשבו כמה קל ונוח לנו לבוא ולומר למלצר ש״הסטייק לא מספיק מבושל״, להחזיר ולקבל את מה שאתם בדיוק רוצים שיהיה בצלחת, או אפילו שיחליף למנה שיותר לטעמכם. אירוע הגשה מאפשר לאורחים לקבל כמעט כל דבר שהם רוצים מהמלצר וזאת מבלי לזוז ממקומם, בנוסף למנות המוגשות, נשלחים המלצרים ע”י האורחים לבר המשקאות על מנת לחסוך מהם את ההליכה הקצרה. באירוע ממוצע משרת מלצר בין 2-3 שולחנות (תלוי בגודל האירוע) שהם בין 10-30 אורחים, מה שיוצר זמן המתנה יחסית ארוך עד לקבלת המנה. אבל אל דאגה, מנות הפתיחה והסלטים יעבירו לאורחים את הזמן.

אז מדוע בכל זאת יש המעדיפים אירוע בופה?

אחת הסיבות העיקריות בבחירת שיטת הגשה זו היא לשנות אווירה באירוע. יש הטוענים שזו שיטה שבוחרים בה זוגות שרוצים משהו קצת שונה, יוצאים מן הקופסא. בשיטת הבופה, אין צורך לחלוק את הסלטים עם אורחים נוספים ולהמתין למלצר שיגיש שוב את הסלטים שנגמרו (אגב, לא תמיד נשאר). בנוסף לכך, האורחים לא מוגבלים בכמות האוכל ויכולים לאכול כראות עינם. אפשר לומר שאירוע בופה נחשב היום לטרנדי ואילו שיטת ההגשה נחשבת כפרימיטיבית וזאת בגלל הצורך והרצון לחדש ולהבדיל את החתונות זו מזו. ברב המקרים בשיטת הבופה נראה מבחר גדול יותר של מאכלים אשר נחתכים ומוגשים לאורחים במקום כך שהם שותפים לכל התהליך. כיום בשיטת הבופה נראה לרב עיצוב מרהיב של הגשה עם נגיעות אומנותיות מה שנותן לאורחים אור של צבעים וערבוב של ריחות שללא ספק שמשדרגים את החתונה.

גם באירוע בופה יש לא מעט חסרונות, כמו התור הארוך שמסתרך לו בהמתנה אחרי לא מעט אורחים שלא בטוחים מה בא להם לאכול, או יותר גרוע: רוצים לטעום הכל מהכל. גם התנועה באולם לא תמיד נעימה ויוצרת צפיפות וחוסר ארגון, לפעמים גם צלחות שנשברות בדרך חזרה לשולחן או במקרה גרוע יותר על אחד האורחים.

חשוב לזכור: ההגשה חייבת להיות מושפעת מסוג האורחים בחתונה, מיקום החתונה ומהסגנון שלה, וזאת על מנת להבטיח מקסימום הנאה!. כשהאורחים מרוצים אתם מרוצים והחתונה תהיה הרבה יותר שמחה עבורכם וללא רגשות חרטה מיותרים.

חתונות 2016: הגשה או בופה?
אתם אמרתם